Tule küpseta gluteenivaba leiba, mis maitseb nagu rukkileib!

Kui oled tüdinud senisest gluteenivabade leibade-saiade valikust, tule saa osa töötoast, kus õpid tegema rukkileiva mekiga juuretisega gluteenivaba leiba. 

Juuretisega gluteenivaba leiva küpsetamise töötoad

Kellele: kõigile, keda huvitab gluteenivabalt küpsetamine. 

Koht: Mustamäe avatud noortekeskuse köök (Ehitajate tee 82, Tallinn, maja parem tiib)

Parkimine: tasuta (hoovialal või tänaval)

Toimumisaeg:

1.juuni, kl 14-17

Kellaaeg: 11.00-14.00 või 14.00-17.00

Osalejate arv: 5- 10 

Hind: 75.- (juuretise poeg + oma tainapall kaasa)

Registreerimine: info@toidutark.ee või registreerimisvorm

Mida töötoas saad ja õpid?

    • Kõik teadmised, mida on vaja juuretisega gluteenivaba leiva  tegemisel:

            -kuidas valmistada ise juuretist, kuidas see küpseks kasvatada ja kuidas selle head tervist hoida

            -missuguste jahude abil valmib tumedam, leiva moodi küpsetis

            -mida on vaja, et päts koos püsiks

            -taina fermenteerumise etapid

            -küpsetamise nipid

    • Kohapeal maitseme värskelt ahjust tulnud leiba

    • Kõik saavad soovi korral kaasa aktiivse juuretise poja ja riisijahu juuretise toitmiseks

    • Kes valib ka tainapalli valmistamise, saab aga juba järgmisel päeval selle ise kodus ära küpsetada

    • Kaasa kirjalik juhend juuretise valmistamiseks ja tumeda leiva retsept

Et sul oleks kohapeal mugav toimetada ja saaksid aktiivselt kaasa lüüa, võta kodust kaasa:

    • Põll

    • Klaaspurk (0.5 l on piisav) kaanega, taina segamise kauss (ca 3 l), väike kauss (0,5 l)

    • Silikoonspaatel, puu- või silikoonlusikas
    • Köögikaal
    • Vahetusjalanõud

  •  

error: Content is protected !!